Tradisjonell utforming, moderne løsninger...

Leilighetene har god standard og alt er utført med solide materialer, oppført i henhold til gjeldende lover og forskrifter. Utvendige vegger har en smakfull kombinasjon av stående og liggende panel. Alle vinduer og balkongdører leveres med 2-lags argonfylte energiglass. Store vindusflater sikrer leilighetene mye lys og gode utsiktsforhold. Alle leilighetene har terrasse/balkong. Leilighetene i 1. etasje har direkte utgang til terreng fra terrasse. Utvendige farger er i hovedsak mørke gråtoner med lys farge på vinduer og dører. Det legges torvtak fra HallingTorv.

Hver leilighet eier en egen garasjeplass i garasjeanlegg som er inkludert i kjøpesummen. I tillegg er det avsatt flere felles plasser i parkeringsanlegget, iht. krav i reguleringsbestemmelsene. Garasjeanlegget er bygd opp med få innvendige søyler, noe som gjør parkeringen mye lettere.

Når hele prosjektet ferdigstilles, vil tomten være godt opparbeidet med bl.a. singelbelagte veier og plasser og tilsådde utearealer. Utearealene vil få nødvendig belysning. I tillegg blir det opparbeidet gangsti og badeplass mot elven. Tomten disponeres av sameiet og sameierne iht. reguleringsplan.

Hallingdal Hytteservice

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å samle statistikk om hvordan nettsidene våre blir brukt. Denne informasjonen bruker vi for å forbedre, videreutvikle og tilpasse nettsidene våre – og sikre at du får den beste opplevelsen. Les vår personvernerklæring (åpnes i ny fane).

Jeg forstår!
Geilotunet
Geilotunet Geilotunet Geilotunet