Moderne og tidløst interiør

Vi har tilstrebet at fritidsleilighetene skal ha et moderne og tidløst interiør, med høy kvalitet. Dette for å gjøre det lettere for deg å sette ditt personlige preg på det hele.

Vegger og tak leveres med trepanel, behandlet med panelbeis. På gulv legges det matt-lakkert eikeparkett og skifergulv i gang. Bad leveres med fliser på gulv og vegger.

Leiligheten blir levert med Drømmekjøkken, hvitevarer fra Husqvarna/Electrolux (kjøl/frys, oppvaskmaskin og stekeovn med nedfelt koketopp). Baderomsinnredning fra Drømmebad. Skyvedørsgarderobe i gang og soverom etter plantegning.

Innvendige trapper leveres i ubehandlet furu. Beises etter kundens ønsker.

Vi setter alltid kundens behov først. Derfor strekker vi oss langt i å tilby praktiske og fleksible løsninger, skreddersydd etter dine ønsker (forbehold om pristillegg).

Hallingdal Hytteservice

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å samle statistikk om hvordan nettsidene våre blir brukt. Denne informasjonen bruker vi for å forbedre, videreutvikle og tilpasse nettsidene våre – og sikre at du får den beste opplevelsen. Les vår personvernerklæring (åpnes i ny fane).

Jeg forstår!
Geilotunet
Geilotunet Geilotunet Geilotunet